360 Graden Feedback

Training en Coaching

HR Rendement

Competentiemanagement


Gedragsverandering

Applicatie ontwikkeling

 

Sturen op resultaat

Sturen op resultaat, verdieping

Begeleiden van gedragverandering

 


Workshop:

Sturen op resultaat……met je handen op je rug


Het ‘sturen op resultaten’ is een complexe vaardigheid. Sterker nog, het is niet alleen een vaardigheid, het vraagt ook om een bepaalde basishouding: het in toom houden van je eigen ego! Als leidinggevende voel je de druk dat er resultaten van je worden verwacht. Aan de andere kant weet je dat het continu controleren en onder druk zetten van je medewerkers een averechts effect heeft op de prestaties en de motivatie van je medewerkers.

Hoe krijg ik dan die resultaten zonder dat ik er steeds met mijn neus boven op zit? Hoe krijg ik een goede balans tussen controleren en ruimte bieden, dirigeren en delegeren, coachen en confronteren, besluiten nemen en participatie?

Inhoud
In de workshop “sturen op resultaat……met je handen op je rug” krijg je een gespreksmodel aangereikt, waarmee het gemakkelijker wordt dit evenwicht terug te vinden. We behandelen 50 jaren motivatietheorie in een inzichtelijke notendop. Naast theorie is er veel aandacht voor het vinden van praktische oplossingen voor situaties, waar je als leidinggevende in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Dit vindt plaats door middel van interactieve presentaties, inspirerende filmfragmenten, groepsgesprekken en korte oefeningen.

 

 Wij vernemen, wederzijds vrijblijvend, graag uw feedback op deze pagina     
     

Brugstraat 7a-2 | 9712 AA Groningen | 050-3183572 | 06-41222662 | KvK 02098930 | Privacybepaling