VOOR WIE?
Voor alle leidinggevenden die behoefte hebben aan:
Inspiratie & Verdieping
Bijtanken & nieuwe collega's leren kennen
Kennis willen opdoen en delen

 

 

 

 

Leidinggeven is een complex vak waar je sterk geconfronteerd wordt met je mogelijkheden en onmogelijkheden. Hoe hou je het leuk?


Het leiderschapscafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor leidinggevenden op zoek naar inspiratie en verdieping.
Aan de hand van actuele thema's gaan 'collega's' uit verschillende branches het gesprek met elkaar aan over het vak leidinggeven.
Het doel van dit onafhankelijke platform is om verbindingen te laten ontstaan en zo het thema leiderschap naar een hoger plan te tillen.

 

Het leiderschapscafé is een twee uur durend programma.
Middels interactieve presentaties, inspirerende filmfragmenten wordt men uitgenodigd om deel te nemen aan gesprekken over de dagelijkse praktijk.
Aangezien onze ervaring is dat informeel napraten met elkaar net zo belangrijk is, ronden wij het programma af met een goede wijn en spijs.


 

 

 

Locatie:

Café De Sleutel, Noorderhaven 72 te Groningen. Parkeren kan bv in de parkeergarage Ossenmarkt (5 min lopen).

Aanmelden: Via Info@leiderschapscafe.nl (u ontvangt een bevestiging met relevante info)
Kosten: Slechts € 20,- ex BTW (factuur achteraf), u betaalt alleen als u tevreden bent.
Annulering: Mochten wij bij annulering niet meer voor een vervangende deelnemer kunnen zorgen, stellen wij het op prijs om gemaakte kosten te mogen factureren.
Voor meer informatie: Bel of mail gerust: Pepijn Sonneveld 050-3183572, info@pepijnsonneveld.nl, of Yvonne Gaasendam 06-21218730

 

 

over Pepijn Sonneveld

In het contact ervaren anderen Pepijn Sonneveld oordeel vrij en 'present'. Hij ziet luisteren dan ook het liefst als kunstvorm; een uiting van de kernwaarden verbinding en autonomie. Als organisatie-psycholoog heeft hij zich 15 jaren verdiept in organisatie- en personeelsontwikkeling. Vanaf 2005 als zelfstandig trainer/coach en adviseur op het gebied van leiderschaps-ontwikkeling en begeleider van veranderingstrajecten.


 

over Yvonne Gaasendam

Yvonne Gaasendam werkt al ruim 20 jaar als leidinggevende in zorg, welzijn en kinderopvang. Zij wordt omschreven als een gedreven leidinggevende waarbij haar kwaliteit is, het creëren van een positieve cultuur die bijdraagt aan individuele talent ontwikkeling. Inmiddels heeft zij haar eigen bedrijf EigenWijze Praktijken waarin zij project en interim-management aanbiedt en diverse trainingen op het gebied van leiderschap verzorgt.

tel 050-3183572 | email info@pepijnsonneveld.nl | website www.leiderschapscafe.nl