360 Graden Feedback

Training en Coaching

HR Rendement

Competentiemanagement


Gedragsverandering

Applicatie ontwikkeling

 

 

 Over Mette Strubbe

Naast mijn samenwerking met Pepijn Sonneveld ben ik werkzaam als Recruitment Manager bij de Universiteit Twente. Met mijn achtergrond als AOP psycholoog, kennis van sociale psychologie en marketing breng ik in kaart hoe een organisatie zich positioneert op de arbeidsmarkt.
Binnen deze arbeidsmarkt is ieder persoon verschillend wat betreft persoonlijkheid, ambitie en voorkeur. Maar er zijn ook eigenschappen van doelgroepen te definiëren. Deze eigenschappen zijn de sleutel als het gaat om het bereiken en aanspreken van potentiële werknemers. Met een steeds krapper wordende arbeidsmarkt, door demografische veranderingen, is het een uitdaging voor een organisatie om de beste kandidaten binnen een vakgebied aan te stellen. Goede werknemers zijn immers nodig om (strategische) doelstellingen te realiseren. Mijn specialisaties zijn werving & selectie, marketing, arbeidsmarktcommunicatie, generatieleer, beleidsadvies, competentie metingen, sociale media en recruitment software.

In mijn onderzoek naar integriteit als persoonseigenschap ben ik verschillende onderzoeken tegengekomen die uitwijzen dat integere werknemers een toegevoegde waarde bieden voor een organisatie. De focus in het onderzoek lag op het ontwikkelen van een valide meetinstrument voor de eigenschap integriteit.Wij vernemen, wederzijds vrijblijvend, graag uw feedback op deze pagina     
     

Brugstraat 7a-2 | 9712 AA Groningen | 050-3183572 | 06-41222662 | KvK 02098930 | Privacybepaling