Rendement van HRM

Bureau Pepijn Sonneveld maakt uw HR inspanningen meetbaar.

De positie van de HR professional binnen organisaties is een veel besproken kwestie. De P&O-er heeft de lastige taak zich in het krachtenveld te bewegen. Aan hem of haar de uitdaging om het meest complexe onderdeel van de organisatie te optimaliseren, de medewerker. Als gevolg van die complexiteit is het zichtbaar maken van die inspanning altijd lastig geweest. Vanoudsher is de P&O strateeg afhankelijk van de bekende 'harde' stuur- en kengetallen zoals verzuimcijfers, gemiddelde leeftijd en andere management informatie.

Meer weten? Maak gelijk een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Wat zou het voor de P&O professional betekenen als deze nu ook stuur- en kengetallen in handen heeft die ook de kwalitatieve professionele groei van een groep medewerkers inzichtelijk kan maken? Bijvoorbeeld, wat het rendement van een ingekochte opleiding, training of coachingstraject is. Met andere woorden, wat zou er voor het bovengenoemde krachtenspel veranderen wanneer de HR manager ook daarover harde getallen beschikbaar heeft?

Met behulp van moderne ICT oplossingen en ontwikkelingen op het gebied van testconstructie zijn wij in staat in die informatie te voorzien. Als u wilt weten hoe wij dat doen nodigen wij u graag uit voor inhoudelijk gesprek daarover.Wij vernemen, wederzijds vrijblijvend, graag uw feedback op deze pagina     
     

Brugstraat 7a-2 | 9712 AA Groningen | | KvK 02098930 | Privacybepaling

Home Meer over Pepijn Meer over Coaching Contact