Professionele Communicatie

Training,

...het instrument waar men het eerst aan denkt als het gaat over gedrags -en vaardigheidsontwikkeling, en dat is niet zomaar. Bij Pepijn Sonneveld ligt de focus, zoals het hoort, op het uiteindelijk te behalen rendement. Pepijn Sonneveld realiseert dat, door naast innovatieve trainingsmodules, extra aandacht te geven aan het vóór en natraject. Pepijn Sonneveld en zijn netwerkpartners zijn van mening dat daar veel te winnen valt. Het inzetten van gedigitaliseerde instrumenten kan stevig helpen het geleerde te verbinden met de praktijk. We leggen het graag uit hoe wij dat realiseren. Maar eerst begint het natuurlijk met écht luisteren; een kunst op zichzelf. 

Coaching,

...heeft zijn opmars gedaan en is gelukkig de hype voorbij. Wat overblijft is een zéér resultaatgericht middel om snel en effectief beweging te realiseren. Bij Coaching van Pepijn Sonneveld gaat het naast verbinding om drie dingen:

  1. verscherpen van de focus;
  2. vergroten van (zelf)inzicht en bewustzijn;
  3. stimuleren van zelfverantwoordelijkheid.

Professionele ontwikkeling staat in de visie van Pepijn Sonneveld niet los van persoonlijke groei. Veel uitdagingen voeren terug op dieper liggende ontwikkelingsprocessen. In deze diepere lagen vind je fundamentele thema's. In trajecten verbindt Pepijn Sonneveld inzicht in deze processen en psychologische mechanismen, met een sterk resultaatgericht coachingskader (conform International Coach Federation). Deze pragmatische combinatie blijkt zich in de praktijk vaak te vertalen in kortdurende trajecten met duurzame transformatie tot gevolg.

 Wij vernemen, wederzijds vrijblijvend, graag uw feedback op deze pagina
     
     

Brugstraat 7a-2 | 9712 AA Groningen | | KvK 02098930 | Privacybepaling

Home Meer over Pepijn Meer over Coaching Contact